Køb og salg

af

virksomheder

LOHFF Management Consultants A/S formidler kontakt til mulige købere af virksomheder. Ofte i forbindelse med et generationsskifte.

Baggrund

LOHFF Management Consultants A/S formidler kontakt til mulige købere af virksomheder. Ofte i forbindelse med et generationsskifte.

LOHFF Management Consultants A/S gennemgår sammen med virksomhedens ledelse de muligheder og den proces, der kan føre til et velgennemført ejerskifte under hensyn til købers økonomiske forhold, geografi, personlige, faglige og teoretiske kompetencer.

LOHFF Management Consultants A/S arrangerer et fortroligt møde mellem køber og virksomhedens nuværende ejer. For virksomhedens nuværende ejer har det ofte særdeles højprioritet, at der en god kemi mellem køber og sælger, og at sælger har en tro på, at køber vil være i stand til at drive virksomheden videre.

Eksklusivitet

Af professionelle og etiske årsager har LOHFF Management Consultants A/S eksklusivitet i forbindelse med løsning af opgaverne, således at alle købere får den samme behandling og information. Skulle sælger i procesforløbet få kontakt med interessante og relevante købere henvises disse til LOHFF Management Consultants A/S.

LOHFF Management Consultants A/S finder kandidaterne i vores investor database og via vores mangeårige engagement og netværk i dansk erhvervsliv.

 

 

Vi arbejder på en række opgaver sammen med Kapitalbørsen.

Klik på brochuren.

KontaktKontakt i fortrolighed projektleder på vores pulje af virksomheder til salg partner Stig Andersen tlf. 28346465. Alternativt partner Preben Svendsen på tlf. 40441493