Opslag

Opslaget ikke længere aktivt

Sønderjylland-Sydslesvig

Kunderådgiver

Kunderådgiver til bank i grænselandet

Søger du nye og anderledes udfordringer som bankrådgiver, og taler du tysk, er dette noget for dig.

Vi leder efter en bankrådgiver til en ny usædvanlig og spændende stilling i Sønderjylland/Sydslesvig.

Der er tale om en interessant nøglestilling i en dynamisk udviklingsorienteret bank i Flensborg, hvor bankrådgiveren skal arbejde med både tyske og danske privatkunder fra begge sider af grænsen.

Pengeinstituttet er et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte og inkluderende beslutningsveje.

Banken har en stigende tilgang af kunder af begge kategorier, og stillingen indebærer rigtig gode fremtidsmuligheder for en fagligt velfunderet bankrådgiver med en salgs- og serviceorienteret indstilling. Du skal have lyst og evner til rådgivning i dette specielle område omkring grænsen og interesse for at arbejde med videreudvikling og fortsat udvidelse af kundeporteføljen af både danske og tyske kunder.

Vi søger en erfaren privatkunderådgiver, der ser det som en udfordring at bidrage til fortsat udvikling og spændende forandringer i samarbejde med gode og dygtige kolleger.

Du skal have en dansk bankfaglig uddannelse og erfaring fra en dansk bank, hvor fokus har været kunderådgivning og opsøgende salgsmæssige aktiviteter.

Mulighederne

Stillingen er attraktiv med fokus på drift og udvikling og mulighed for fortsat faglig udbygning indenfor tysk og dansk bankvæsen. Tonen er uformel, og der gives en stor grad af frihed og fleksibilitet. De personlige udviklingsmuligheder er meget store for en rådgiver, der har vilje og evne til at bidrage til udviklingen. Lønpakken er konkurrencedygtig, og vil modsvare din erfaring og kvalifikationer

Kendskab til bankdrift samt alm. gode kundskaber på såvel dansk som tysk er et must.

Fortrolighed og ansøgning

Du kan i fortrolighed kontakte partner Preben Svendsen for yderligere oplysninger på tlf. +45 40441493. Dit navn vil ikke blive viderebragt uden din tilladelse.

Ansøgning ved at anvende linket ”Opret ansøgning” placeret oven over denne stilling.